9 results
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
All copies are currently on loan: sygn. 64 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
No availability information: sygn. 641
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
No availability information: sygn. 641
Book
In basket
Domowe przetwory z mięsa / Władysław Poszepczyński. - Wyd. 3 uzup. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1989. - 111, [1] s. : rys. ; 15 x 21 cm.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
No availability information: sygn. 641
Book
In basket
Kurczak / [tł. Hanna Boguta-Marchel]. - Ożarów Mazowiecki : Wydawnictwo Olesiejuk, [cop. 2012]. - 47 s. : il. kolor. ; 25 cm.
(Szybko i Smacznie.)
Opis wg okł.
Proste i szybkie przepisy na przepyszne potrawy z kurczaka. Precyzyjne wskazówki krok po kroku oraz wartości odżywcze dla każdego dnia.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
No availability information: sygn. 64
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
No availability information: sygn. 641
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
No availability information: sygn. 641
Book
In basket
Na okł. podtyt.: mięsa, zrazy, befsztyki, bitki, cynaderki. Zawiera także poezje nt. kulinariów.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
No availability information: sygn. 641
Book
In basket
Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat: zalet domowego suszenia żywności ; mechanizmu działania dehydratora ; wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych ; zasad bezpieczeństwa żywnościowego ; metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów ; produktów najlepiej nadających się do suszenia ; czynników wpływających na czas suszenia żywności ; sposobów przygotowywania żywności do suszenia ; przechowywania wysuszonych produktów.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
No availability information: sygn. 641.4
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again